Ziadin Sela, pa miratimin e Degës dhe nëndegëve në Tetovë, U dha Drejtori tre ”muskitierëve”

Agon Ferati nënkryetari i po kësaj partie një kohë të gjatë ishte ne forumin rinorë të pdsh-së, kalimi i tij dhe aritja në politikë është lobim i familjes së tij që njihet bukur mirë për tetovarët, Agon Ferati ka familjarë në pozita të larta në BDI , gjithashtu pozita të larta në PDSH.  ”Fati” i tij është sepse për nuse ka vajzën e vëllaut të Arbër Xhaferit edhe vet në jetën private mundohet të flet ngadalë për ta imituar Arbërin.

“Qytetarët e Tetovës pyesin publikisht, ju personalisht zotërii Agon-i cfarë ndryshimi pozitiv keni bërë për Tetovarët ( për aritjet tuaja personale nuk e diskutojm, thonë qytetarët për rruga drejt.

Tjetra, cfarë e bënë më të dhimbshme postin tuaj dhe të ”3 musketarëve” tjerë është , se si u zgjodhe për drejtor pa dieninë e nëndegës, pa miratimin e degës ,nga kush?

Lobim i kujt ishte, lobimi yt personal ?  Lobimi i Arben Taravarit  , Ziadin Selës apo i familjes tënde të gjërë që nuk ariti të mar mbi 50 vota kur u kandidove si deputet në njësin zgjedhore numer 6.

I nderuar a e dini se nuk e gëzoni respektin e vet partis suaj dhe simpatizantëve, akuzuat Menduh Thaçin për individualizëm pronat dhe stilin e arogantit, ndërsa sot të njejtën po e praktikoni ju, ti ”zotëria i vogël” që u hidhërove me Menduh Thaçin vetëm pse ta ka sharë babgjyshin ( babain e gruas)./rruga drejt

 Loading...
Propellerads

Leave a Reply