Zeqirija Ibrahimi për gazetën Austriake, “Der Standard”: “Ne duhet të shpëtojmë kombin tonë këtu!”

Media austriake ka kontaktuar me Zeqirija Ibrahimin, që tashmë është kandidati për kryetar komune në Çair. “Njerëzit largohen nga këtu. Çdo vit ikin 20.000 persona drejt shteteve perëndimore,” thotë Zeqirija Ibrahimi, nga Besa mbi pakënaqësitë e shqiptarëve në Maqedoni. <strong>“Ne duhet të shpëtojmë kombin tonë këtu,”</strong> e përfundon ai.

Për gazetën austriake “Der Standard”: “Shumë shqiptarë janë të pakënaqur me BDI, sepse ata kanë përshtypjen se ajo ka punuar shumë pak për mundësitë e tyre ekonomike dhe ata e dijnë se BDI është pjesë e “sistemit korruptiv” dhe prioritet ka “interesat partiake”.”

Kjo ka qenë arsyeja kryesore se pse shumë shqiptarë në 11 dhjetor kanë zgjedhur të votojnë partinë BESA!Loading...
Propellerads

Leave a Reply