TRADHËTI! TË VOTOHET ENDE SDSM-Ë NGA SHQIPTARËT!!! (Rajoni.net)

Si mundet  partia e Kryeministërit Zoran Zaev, SDSM ende të votohet nga ana e Shqipëtarëve. Dhe të pritet si një hero në vendbanimet shqiptare dhe atë në Haraçinën legjendare të 2001 dhe atë në ditë feste të Kurban Bajramit. Ndërsa kjo parti me hyrjen e saj në qeveri i haroj premtimet e dhëna. Edhe pse para zgjedhjeve lokale  u thir se do e luftojë kriminalitetin dhe se do sjellë drejtësi për të gjithë pa mar parasysh a jan maqedonas apo shqiptarë dhe se do i lirojë njerzit e pafajshëm të rastit monstra nga burgu. Por kët nuk e realizoi aiasniherë. Ai përsëri  bëri  kualicion me partinë Kriminele Bdi-në. Ndërsa sipas Kryeministri Zoran Zaev lë të kuptohet se kriminelët kryesor në këtë shtet paskan qenë ata të Vmro-së ndërsa të Bashkimit Demokratik për Integrim paskan qenë melaqe. Ndërsa ai  haroi se Bombat e tija patën edhe funskionarë të Bdi-së ku tregojshin për kriminalitetin e bëra. A është kjo dyftyrësina e Zoran Zaevit?  po sepse falë votave të shqiptarëve ai i fitoi zgjedhjet parlamentare. Ndërsa mbas zgjedhjeve ai gati se të gjitha premtimet ndaj shqiptarëve i haroi. Shqiptarë vedisohuni nuk është zgjidhje të votohet SDSM-ë për ta dënuar  BDI-në sepse tash kemi opsione të reja politike Lëvizjen Besa dhe Lëvizjen për Reforma në Pdsh-ë(Aleancën për shqiptarët).Loading...
Propellerads

Leave a Reply