Thirrja për mbrojtjen e ajrit, ujit, tokës, gjelbrimit në Gostivar!

Ahmet Sallmani

Thirrja për mbrojtjen e ajrit, ujit, tokës, gjelbrimit në Gostivar, është thirrje për mbrojtjen e të gjithë qytetarëve të Gostivarit. Nëse vazhdon ky helmim do të sëmuhemi dhe do të vdesim para kohe të gjithë. Për interesin e kujt? Për xhepin e kujt?/gostivari24Loading...
Propellerads

Leave a Reply