Të pa moralshmit e Bdi-së !

Vetëm paramendoni se kush flet për patriotizëm, këta të Duit, të cilët 15 vite janë në pushtet dhe ne të gjithë e dimë se si erdhën ata në pushtet, duke e shfrytëzuar gjakun e dëshmorëve të luftës dhe pa fije turpi hanë hakun e fëmijëve jetim të këtyre dëshmorëve për 15 vite radhazi dhe ende pas 15 viteve statusi i dëshmorëve të luftës nuk është rregulluar bile bile edhe më keq kur e mendon se fëmijët e tyre nuk kanë edhe buk për të ngrënë. Këta të pa moralshëm para se me e bë pyetjen se ku ishin deputetët e Lëvizjes Besa (të cilët falë Zotit aritën të largohen nga tragjedia që ndodhi në parlament pa lëndime e planifikuar nga po këta të pa moralshëme), do kishte qen mirë ta pyesin liderin e tyre se ku ka qen ai që për 15 vite pushtet ende amanetin e dëshmorëve të luftës nuk e ka çuar në vendin e vet, ende pas 15 viteve statusi i fëmijëve jetim është i pa rregulluar edhe pse falë asaj lufte kanë qëndruar në pushtet, të pa moralshmit e Bdi-së., ka rreaguar përmes rrjetit social (FACEBOOK) Anëtar I Kryesisë Qendrore nga Lëvizja BESA, Emrli Asani.Loading...
Propellerads

Leave a Reply