Skandal: Drejtori i shkollës fillore “Mehmet Deralla” në fshatin Gradec filloi me realizimin e programit të Xha Brankos!

Shkollat Fillore “Mehmet Deralla” në f.Gradec të Komunës së Vrapcishtit mer pamje të re, ngjyrosen klasat dhe brendia e shkolles me ngjyrat e LGTB-së, duke dhënë edhe shenjat e para të programit të partisë, prindërit e fëmijeve shqetesohen për veprimet dinake që po i “infektojnë” fëmijët e kësaj shkolle raporton /gostivari24Loading...
Propellerads

Leave a Reply