Shilegov: PSP do t’i zgjatet mandati me formimin e Qeverisë së re

Nikolla Gruevski dhe udhëheqësia e VMRO-DPMNE-së nuk do të mund të shmangin ballafaqimin me përgjegjësinë për krimet e bëra me faktin se po e zgjasin zgjedhjen e Qeverisë së re, ka thënë sot zëdhënësi i LSDM-së, Petre Shilegov, transmeton SHENJA.

“Qeveria të re reformuese do të ketë, dhe ajo Qeveri, siç është e parashikuar në Programin e saj, do të zbatoj reforma thelbësore në gjyqësor dhe në prokuroria dhe di të siguroj sistem të pavarur gjyqësor dhe drejtësi për të gjithë”, tha Shilegov.

Sipas tij, Qeveria e re do të zgjasë mandatin e Prokurorisë Speciale Publike, ndërsa ka paralajmëruar themelimin e reparteve speciale në gjykatat të cilët do të merren me lëndët e PSP-së.Loading...
Propellerads

Leave a Reply