“Shenur Osmani, i Besës e bën për pesë pare të a.q. “Prof.” Ymer Ismailin

2011 pata lexuar librin e Prof. Ymer Ismailit”Terminologjia politike & manipulimi medial” ku ne parathenie autori shkruan:”Hulumtimi shkencor i tezes se doktoratures do te bazohet mbi qendrimin se ajo qe prishet nga ana e PILITIKES, vihet ne vend nepermjet METODOLOGJISE TE SHKENCAVE POLITVIKE”.

Qasja dhe metodologjia e tij per konfliktin e 2001 nga shume dimensione me ka lene pershtypje interesante…
E kam percjell ne shume debate televizive ne 5  vitet e sidomos 2 te fundit.Rezymeja e paraqitjeve ka qene se furishem sulmonte VMRO-n “shkencarishte”, fajsonte “konstitucionalisht” Qeverine e Gruevskit per “TIMARIN” qe ua bente shqiptareve, e per habi asnjehere nuk akuzonte Ali Ahmetin dhe BDI.
Prof Ismaili dhe nje numer i vogel “profash” dhe intelektualesh, qe Klika udheheqese e BDI-së u ka vene “vegëza” mbrapa ne rryp, dhe sa here kane nevojë t’i shpjegojne popullit urgjent “TE ARRITURA” te medha -terhiqen per vegëza- argumentet shkojne “rrëke” ne paraqitjet e tyre mediale.

Ne librin e lartecekur citon shume mendimtarë, politikolog me renome boterore, te cilet disertacionit i japin edhe me shume vlere shkencore. Prof Ismaili terhiqet prej mbrapa dhe  thotë:” SEKTI BESA ne zgjedhjet lokale do te
falimentoj”. Prof u merzita shumë nga fakti se procesi i delegjitimimit – e dime te dytë – BDI-se
ka marre tatepjeten qe ne dhjetor te 2016, rrokullisja pa zë vazhdon deri ne zgjedhjet lokale te 15 tetorit, “buuum” dhe vazhdon kthesen majtas kah kullat e Katices…Prap prof
i nderuar PROCESI vazhdon… hec hajt hajt…

Kush e shtyri procesin para, ta leme Ty profesor
te na tregosh jeni dakord?
Prof politika ka bere “berbate”- cituam me larte- te mbetet ty me metodologjine e shkencave politike te na shpjegosh jeni dakord?Loading...
Propellerads

Leave a Reply