Sezona e dasmave! Qytetarët zgjedhin këngëtarin e preferuar (Video)

Meqenëse tashmë ka filluar sezona e dasmave dhe shumë prej atyre që planifikojnë të martohen kanë caktuar edhe këngëtarin që do t’i argëtojë të pranishmit në dasmë, ne morëm mendimet e tyre rreth kësaj teme.

Ata dhanë opsione të ndryshme, por më të shumtat ishin për tre këngëtar të njohur.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe kuptoni se kë preferojnë qytetarët t’i argëtojë në dasma. /Lajmi.net/Loading...
Propellerads

Leave a Reply