Politikat e Lëvizjes Besa, çdoherë në interes të qytetarëve shqiptarë

Politikat e Lëvizjes Besa, çdoherë në interes dhe për interes të qytetarëve shqiptarë, kudo, ka shtuar dhe interesin e qytetarëve për antarësim në këtë Lëvizje. Si rrjedhojë, është rritur dukshëm edhe interesimi i Gostivarasve për t’u antarësuar në Lëvizjen Besa. Ky interesim i madh i qytetarëve, bëri që kjo Lëvizje të themelojë komision për ristrukturim dhe konsolidim të këshillave vendor në qytetin e Gostivarit. Sonte, e hënë, 15 maj 2017, në zyrat e Lëvizjes Besa në Gostivar, në prani te komisionit për ristrukturimin e këshillave vendor , u themelua këshilli vendor, Zona 7, ku u zgjodhën strukturat udhëheqëse. Në këtë mënyrë, kryetar i këshillit vendor në zonën 7 u zgjodh Doktor Besnik Zeqiri ,që shërben si mjek në Spitalin e përgjithshëm të qytetit “Ferid Murad”Loading...
Propellerads

Leave a Reply