Pishmanllëku i Hoxhës: Si u bë që një Qeveri në të cilën participon BDI-ja, sot ta quajë reformatore?!

Komandant Hoxha pas zbritjes në Shkup ka deklaruar se ai nuk ka mundur të zbres nga Tanusha për në Shkup për shkak se Qeveria e kaluar ka qenë kriminele. Ai ka thurur fjalë miradije për Qeverinë e re, duke harruar se në këtë Qeveri bën pjesë edhe Bashkimi Demokratik për Integrim, parti për të cilën Hoxha në çdo kohë ka hedhur vrer. Tani parashtrohet pyetja se si mund që për një çast kjo Qeveri, me BDI-në dhe liderin e saj Ali Ahmeti Brenda saj, për Hoxhën “nga Qeveri kriminele të shndërrohet në Qeveri reformatore”. Kujtojmë se Hoxha për Ali Ahmetin që është pjesë e Qeverisë që tani ai e quan reformuese thoshte se “e meriton plumbin dhe po të vritej ai nuk do t’i dhimbsej”.Loading...
Propellerads

Leave a Reply