Përfaqësues të lartë të Lëvizjes Besa takime me strukturat e tyre në Gostivar

Sonte,në zyrat e Lëvizjes Besa në Gostivar,kryetari i Lëvizjes BESA,Bilall Kasami,deputeti Fadil Zendeli dhe antarët e kryesisë qëndrore,Ermira Asani Salija dhe Emrli Asani zhvilluan takim informativ me strukturën e Komunës së Gostivarit.
Takimi ishte i karakterit informativ, ku strukturat e Lëvizjes BESA në komunën e Gostivarit,nga të pranishmit u njoftuan me situatën aktuale politike në Maqedoni dhe për sfidat eventuale të mëtutjeshme!Loading...
Propellerads

Leave a Reply