Nuset e Frankestainit

Shkruan: Faik Plava

Disa mosha për të gjithë njerëzit janë dhe kanë qene mosha interesante dhe te komplikuar.(prej 16 deri diku 24) Komplikimet dhe ate qe e ben interesante eshte ne mvaresi me kohen qe i jeton. Une jam i kohes se messengerit dhe kam moshe qe te krijoj dhe te flas me fjalit “ne kohen une kur isha kaq vjet”

Tash ka tipa njerëzish që nivelin e tyre në shoqëri e rangojne mvarësisht nga pëlqimet (liket) që i merr në rrjetet sociale. Pasi e fut kokën në ngjyra të shumta dhe fotografohet si nusja e frankeshtainit (bride of frankestain) me po të njejtën fotografi meret disa ore pasi që nusja e frankeshtainit konvertohet në një Kate Upton ose Gigi Hadid dhe me plot bindje mendon se është e njejta. Dhe kur i vjen radha të ballafaqohet me të vertetat ose te kritikohet të mos pëlqehet me një solipsizem thote: “Po si mundet une i mora disa qindra pëlqime në instagram dhe facebook”

Me e keqja është pranimi dhe e verteta se këta që përceptojnë jetën në iluzione do të jenë e ardhmja e këtij populli dhe vendi./rruga drejtLoading...
Propellerads

Leave a Reply