Mos shpresoni se kjo urë i lan mëkatet e BDI-së dhe Nevzat Bejtës!

Vjen edhe reagimi I qytetarëve drejtuar kryetarit të Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta:

Shkruan: Amet Sallmani

Gostivari ka nevoje per liri, ajer dhe uje te paster, per punesime, per drejtesi, per rend, per respekt te vlerave … mos shpresoni se kjo ure i lan mekatet e BDI-se dhe Nevzat Bejtes!/gostivari24Loading...
Propellerads

Leave a Reply