Lëvizja BESA takime me strukturat në Komunën e Vrapçishtit

Përfaqësues të lartë të BESËS Adnan Azizi, Fadil Zendeli,Teuta Bilalli dhe Bejtulla Demiri sonte kanë zhvilluar takime me disa aktivistë në Komunën e Vrapçishtit.

Lëvizja BESA ka filluar takime intensive me të gjitha strukturat e saj, për të bashkëbiseduar për nga afër me BESAtarët dhe shqiptarët për hallet dhe problemet e tyre, situatën aktuale politike, dhe çështje që i tangojnë banorët në përgjithësi./gostivari24Loading...
Propellerads

Leave a Reply