Kandidati i Lëvizjes BESA në Bogovinë mbështet kandidatin e Aleancës për Shqiptarët

Kandidati për kryetar të Komunës së Bogovinës nga Lëvizja BESA, Minur Asani mbështet kandidatin e Aleancës për Shqiptarët në Komunën e Bogovinës

“Sot, takimi me strukturat e LëvizjesBESA dhe Aleancës për Shqiptarë në degën e Bogovinës. Prej këtu fillon edhe bashkëpunimi zyrtar për Komunën e Bogovinës”, ka shkruar Asani.Loading...
Propellerads

Leave a Reply