Ivanov priti në vilën Vodno homologun e tij Ilir Meta

Me nderime ushtarake dhe me intonimin e himnit të dyja vendeve, Shqipërisë dhe Maqedonisë, në vilën Vodno u prit presidenti i Shqipërisë Ilir Meta nga homologu i tij Gjorge Ivanov.
Ata zviluan një takim të përbashkët dhe më pas pritet takim i delegacioneve të dyja vendeve.
Ilir Meta pritet të qëndroj dy ditë në Maqedoni.

The post Ivanov priti në vilën Vodno homologun e tij Ilir Meta appeared first on TV-SHENJA.Loading...
Propellerads

Leave a Reply