HISTORIKE: Më 11 Dhjetor, BDI Do Të Shkojë Në Opozitë !

Bashkimi Demokratik për Intergrim më 11 dhjetor do të shkojë në opozitë./gostivari24.com

Është historike por edhe me gjasa se bashkëpuntori i Ali Ahmetit, Kryetari i PDSH-së Menduh Thaci ka dhënë mesazhe se BDI-së i ka ardhur fundi ku në të ardhmen bashkëpunimi i tyre do të zgjerohet edhe më tëpër për të mirën e Shqiptarëve./gostivari24.com

Rejtingu i BDI-së dhe PDSH-së gjithnjë e më tepër shkonë në rrënje drastike, pas skandaleve të një pasnjëshme që i dëgjuan qytetarët e Republikës së Maqedonisë nga BOMBAT e ashtuquajtura që i plasuan në Medie Opozita Maqedonase./gostivari24.com

Lexo Poashtu:

EDHE AHMETI E VËREN SE DO TË SHKOJË NË OPOZITË !

 

 Loading...
Propellerads

Leave a Reply