Gjermanët për reformat “perverse” të Osmanit: Pse 69?!

Zv/kryeministri për integrime evropiane Bujar Osmani ka qëndruar për vizitë në Gjermani, ku ka pasur takime me përfaqësues të Qeverisë gjermane. Në takim ai ka shpalosur planin e qeverisë për reformat të emëruar si “3-6-9”. Marrim vesh se me të dëgjuar emrin e planit, gjermanët kanë filluar të qeshin, ngase ky numër ata I ka asocuar në një stil shumë të famshëm erotik e assesi në një emër që duhet të jetë reformues. Madje ata gjatë gjithë kohës kanë filluar të tallen duke thënë se 3 duhet lënë anash dhe fokusi të jenë në dy numra tjerë pra 6 dhe 9 për të realizuar reformat sa më shpejtë.Loading...
Propellerads

Leave a Reply