FOTO/ A ishte Koce Trajanovski pjesëmarrës në mitingun e presidentit të Shqipërisë Ilir Metës?

Kryetari i qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski, me ftesë të kryetarit të Shqipërisë Ilir Metës, sonte mori pjesë në mitingun qendrorë të LSI-së.

Në mitingun e mbajtur në Tiranë morën pjesë mbi 100 000 anëtarë dhe simpatizues të LSI-së. Sipas disa anketave qëndron se LSI do të jetë faktor serioz në formimin e qeverisë së ardhshme.  Vizita e Trajanovskit është dëshmi e raporteve miqësore që ka me Ilir Metën.Loading...
Propellerads

Leave a Reply