Foto e Vjetër: A ju kujtohet kur Abdilaqimi hante gishtat në vend të biftekut? (Autogoli)

Na ishte një kohë, kur një person me emrin Abdilaqim pranonte ndihmë sociale dhe nga fshati i tij në qytet (Tetovë) shkonte njëherë në muaj, që të paraqitet në entin për punësim. Ndodhi çka ndodhi, kohërat ndryshuan, patriotët u shtuan dhe Abdilaqimi filloi për një biftek të paguajë 5.800 denarë, kurse për tre net bujtje në Stamboll paguante 5.000 mijë euro. Çmimin për luksin e Abdilaqimit e paguanin shqiptarët e ngratë edhe atë shumë fish.

(Autogoli është rubrikë e lajmpress.com për humor dhe satirë. Ngjarjet që shkruhen në këtë rubrikë, jo gjithmonë janë të vërteta)Loading...
Propellerads

Leave a Reply