Fejzi Hajdari: Njësoj si Gruevski ashtu edhe Zaevi, as DSK, as BSP, e as MPB

Emërimet e fundit të posteve qeveritare në Qeverinë e Zoran Zaveit i ka komentuar drejtori i Gazetës Lajm, Fejzi Hajdari.

Almakos më poshtë ua sjell deklaratën e plotë të Hajdarit:

As DSK-ne, as BSP-ne e Ministrise se Puneve te Brendshme, e as ministrin e Brendshem. Maqedonet (partite maqedonase), njesoj si Gruevski poahtu edhe Zaevi, nuk ua japin partive shqiptare. Pikë. Ketu qe te dy kane kencenzus te perhershem.
Shqiptarë.., ju te Zaevit dhe te Gruevskit (shqiptaret e BDI-se), vazhdoni dhe trumbetoni, sikurse dje propaganda ‘gebelsiane’ e dikurshme e Millosheviqit, “shqiptareve ju interesojne ceshtjet ekonomike!!!”..
Maqedonet ndërtojne dhe e ruajne shtetin perballe shqiptareve. Partite maqedonase sikurse kane koncenzus te perhershme se CKA DUHET T’I JIPET SHQIPTAREVE dhe CKA NUK DUHET TU JIPET. Nderkohe qe lideret politike shqiptare, kane premtojne vetem llafe, “pordha” dhe ajër!!!.
Pse nuk i pyesin tani nenhkruesit e Platformave ne Tirane, pastaj ata qe premtonin PARLEMENT DYDHOMESH, RREGULLIM TE RI SHTETEROR, RIDEFINIM…, ku ngelen premtimet?
Tani eshte momenti te kerkohet pergjegjei dhe llogari, nga ata qe genjejne vazhdimisht ne fushata…
PYESNI LIDERËT POLITIKË SHQIPTARË:
-Pse shqiptaret asnjehere nuk arrinë te marrin: Shefin e diplomacise (ministrin e MPJ-s), pastaj ministrin e Financave (nga 2001), DSK (Drejtorine per Siguri dhe Kunderzbulim, Ministrine e Brendshme, Drejtorine e Doganave, BSP-n (Byrone per Siguri Publike), DAP (Drejtorine e te Ardhurave Publike) etj.Loading...
Propellerads

Leave a Reply