Dikur Grubi dhe BDI shkriheshin nga anketat e IRI-it, sot i mohojnë ato

“Anketa e IRI-it konfirmoi vullnetin e shumicës absolute të shqiptarëve për të përkrahur BDI-në, në zgjedhjet e ardhshme, sepse në BDI ata shohin siguri dhe stabilitet të qëndrueshëm për vete dhe për vendin”. Këto janë fjalët e deputetit të BDI-së Artan Grubi të thëna më 23 nëntor të vitit 2015, për anketën e publikuar aso kohe nga ky institut. 

Kjo tregon se për BDI-në në të kaluarën anketat e IRI-it kanë qenë relevante ngase ju kanë shtuar përshtat, ndërsa tani, pas publikimit të anketës së fundit ku at shënojnë rënie, sipas tyre ky institut amerikan është i afërt me VMRO-DPMNE dhe dëshiron ta diskreditoj BDI-në. 

Ndryshe, në anketën më të re të publikuar sot nga Instituti republikan amerikan BDI dhe Lëvizja Besa kanë nga 7 për qind rejting, ndërsa PDSH dhe Aleanca për Shqiptarët nga 2 për qind.Loading...
Propellerads

Leave a Reply