CEREMONIA E AKORDIMIT TË BURSAVE – ALSAR

Fondacioani “Alternativa e së Ardhmes – ALSAR” ka nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojë të merrni pjesë në ceremoninë e akordimit të bursave të inkurajimit dhe mbështetjes akademike 125 studentëve të universiteteve publike që do të zhvillohet ditën e enjte, me datë 4 Maj 2017, ora 15:00 në Hotel “Tirana International” Salla “Balsha”. 

I ftuar special Prof.Dr. Zyhdi Dervishi, pedagog në Departmentin e Socilogjisë në Universitetin e Tiranës.

 

I cili do të mbajë referatin me temë: “Vullnetarizmi ind Shumëfunksional Humanizues i Shoqërisë”Loading...
Propellerads

Leave a Reply