Kategoria: Teknologji

Veturat gjermane garojnë në arritjen e shpejtësisë prej zero deri në 200 kilometra në orë (Video)

Rritja e shpejtësisë dhe fuqisë së makinës po kërkohet që ato të jenë të afta që brenda sekondave që kalojnë nga qëndrimi në vend deri në lëvizjen prej...

Instagram, në mesazhet direkte edhe link

Shumë shpejt në komunikimet private do të ketë edhe link dhe faqe interneti, me vizualizim të mëparshëm brenda çatit, mund të bashkangjiten numra telefoni dhe...

Kosovari sjellë proteza të duarve falas nga Amerika

Kjo do të mundësohet nga magjistri i politikave shëndetësore në Universitetin e Harvardit, Gani Abazi. Ky i fundit tashmë banor i SHBA-së ka nisur realizimin e...

Modeli “8 Series” i BMW, mbret i makinave luksoze

“Numri 8 gjithmonë ka përfaqësuar majën e performancës sportive dhe ekskluzivitetit tek BMW” ka thënë Drejtori Ekzekutiv, Harald Krueger. Tutje Krueger ka...

Facebook fut chatin privat në “Live”

Kompania flet për një “chat privat” mbi filmimin dhe mundësinë për të shtuar një mikë pikërisht në videon live. Chati privat në brendësi të Live-t synon...

Zbuloni gjithë miqtë që ju kanë fshirë nga Facebook

Ka shumë aplikacione dhe shtesa të ndryshme në shfletues të cilët lehtë mund të gjejnë njerëzit të cilët ju kanë bërë ‘unfollow’ ose fshirë nga...

Mustang, makina më e kërkuar sportive në Evropë

Modeli Ford Mustang ka vazhduar me sukseset në tregjet e ndryshme, ku vetëm në Evropë në tre muajt e parë të këtij viti është shitur në 3.600 makina. Sekreti...

Chevrolet prezanton modelin për gara sportive (Foto)

Ky model i ri i makinës do të quhet Corvette Grand Sport dhe do të dërgojë garuesit drejt flamurit të gjelbër. Kjo është hera e 14, që prej 1978-ës, që...

Snapchat me risi, mësoni për çfarë bëhet fjalë (Video)

Ndërsa lajmet janë mbushur me rrëfime për kopjet e Instagram-it të karakteristikave të Snapchat-it, këtu është një shans për Snapchat që të kapë disa nga...

Një metode e re për karikimin e celularëve!

Shumica prej nesh kujdeset që telefoni të qëndrojë vazhdimisht i mbushur dhe jo rrallë ndodh që të marrim edhe karikuesin me vete nga frika, se telefoni do të...