Kategoria: Politikë

Deputeti i LSDM-së Muhamed Zekiri vjedh statuset e “hallkive” në facebook. Ja dëshmia konkrete (FOTO)

Deputeti i LSDM-së, Muhamed Zekiri u ka dëshiruar nxënësve fillim të mbarë të vitit të ri shkollor. Por ai këtë urim e ka bërë pak sa në formë dinake....

LSDM shet punësime për shqiptarët përmes kriminelëve. Ja faktet!

Punësimet e shqiptarëve në administratën publike dhe shtetërore sërish do të jenë në duart e kriminelëve. Me ndryshimin e Qeverisë, kanë ndryshuar vetëm...

Barsoleta e vitit, Ahmeti: BDI do të luftoj korrupsionin dhe krimin!

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në takimin me eurodeptuetët ka thënë se partia e tij, BDI, do të luftoj krimin dhe korrupsionin. Kjo deklaratë e tij, sipas shumë...

LËVIZJA BESA NË KËRÇOVË KËRKON UNIFIKIMIN E LISTËS SË KËSHILLTARËVE ME ALEANCËN PËR SHQIPTARËT DHE FAKTORËT E TJERË RELEVANTË

Pas marrjes së qëndrimit të një anshëm nga BDI-ja që në Kërçovë të garojë për kryetar komune me kandidat kryekëput partiak nga radhët e saj, si dhe me...

Gashi: BESA bindshëm fiton në zgjedhjet lokale

Sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, thotë se partia e tij do të përpiqet që deri në momentin e fundit të formohet një koalicion i fuqishëm...

Gashi i Besës: Anëtari në KSHZ i takon Besës, nuk do të rijmë indiferent!

Gjatë intervistës dhënë për portalin MKD, deputeti i Lëvizjes Besa Afrim Gashi dhe njëherësh Sekretar i Përgjithshëm i Besës, shpreson që KSHZ do ta...

Gashi i Besës: Besa do të jetë fituese në shumicën e komunave shqiptare

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi në intervistën dhënë për portalin MKD u shpreh se Lëvizja Besa po përgatitet intenzivisht për zgjedhjet...

Lëvizjes BESA iu bashkua z. Lulzim Shaban

Lëvizjes BESA iu bashkua z. Lulzim Shabani, njeriu i cili për tridhjetë vite kishte ndihmuar shqiptarët e Maqedonisë brenda strukturave të MPB-së nga pozicionet e...

Formimi i Forumit të Gruas të Lëvizjes BESA – dega Dibër! (FOTO)

“Familja është një ndër shtyllat kryesore të platformës së Lëvizjes Besa dhe kjo familje nuk mund të imagjinohet pa pjesmarrjen e femrës. Në kohën kur...

ZGJEDHJET LOKALE 2017