Kategoria: Opinion

Për foto peshqeshin e Edi Ramës!

Nga Beqë Cufaj Duket se Edi Rama s’ka menduar gjerë as gjatë por menjëherë posa ka dalë nga shtrati ditën e parë të këtij viti ka nxjerrë nga fioku i tij...

Profesor Sami Repishti çoi zërin e Kosovës në Washington

Nga Elez Biberaj E kam njohur Profesorin që kur kam ardhur në këtë vend në vitin 1968 dhe jam me fat që kam ndjekur nga afër shumë prej veprimtarive dhe...

Kosova, zhgënjim i përbashkët!

Nga Ben Andoni Zhvillimet e këtij viti në Kosovë kanë qenë një zhgënjim i të gjithëve. I faktorit ndërkombëtar, që me sugjerimet dhe vëzhgimet ka treguar se...

Ne bëjmë vitet, ne bëjmë botën

Nga Xhemal Ahmeti Duket sikur për shqiptarët të ketë vetëm politikë. E kjo e fundit është tmerr. Po sfera tjera të jetës a kanë shqiptarët si kultura, artet,...

2015/2016. Fundvit/ Fillimvit.

Nga Beqë Cufaj 1. Një natë e gjatë. Javë për javë, muaj për muaj. Një heshtje. Një asgjë. Një vit në kërkim. Jetë përtej jete. Shkronjë që lidh...