Kategoria: Opinion

Gruevski nuk iа jep stafetën Zaevit

Maqedonia gjithmonë ka pasur sistem të brishtë politik, institucione shtetërore të pakonsoliduara deri në fund, ka pasur kulturë të ulët politike, partia nuk ka...

Rikthehet njësiti famëkeq “Llavovi”, ministri i BDI-së hesht

 Toni Mihajllovski, aktori dhe ish zëdhënësi i njësitit policor famëkeq që mori pjesë në luftën e vitit 2001 “Llavovi” (Luanët), ka...

Tradhëtarët të Srebrenicës tani në polemikë me Turqinë

Në këto momente po zhvillohet një krizë e pa paprecent mes Turqisë dhe Holandës ku kjo e fundit gjatë ditës kundra gjithave normave ndërkombëtare ndaloi gjitha...

Fjala e lirë, kancer për politikën në Maqedoni

Shkruan: Xhevair Miftari Fjala e lirë, kancer për politikën në Maqedoni.Fjala e lirë dhe mendimi ndryshe dhe i pavarur në Maqedoni është bërë kancer për...

Vllasi: Pa shqiptarët e barabartë në të drejta nuk ka Maqedoni

Kriza në Maqedoni e rrezikon vet shtetin, por ka rrezik që të reflektohet edhe në rajon. Kështu është shprehur veterani i politikës shqiptare Azem Vllasi në...

Kim Mehmeti, Tiranës e Prishtinës: Pse shtireni se nuk e keni ditur?

Shkruan: Kim Mehmeti Janë çuar në këmbë Tirana e Prishtina zyrtare! Shkak për këtë është pohimi publik dhe shumë i sinqertë i Presidentit të Maqedonisë se...

Partitë shqiptare se kanë kuptuar se ‘afirmimi’ i parimit ‘humbësi me humbësin’…

Shkrimtari Kim Mehmeti, ka komentuar zhvillimet politike të fundit në Maqedoni, duke thënë se partitë shqiptare se kanë kuptuar se ‘afirmimi’ i parimit...

Arsim Sinanit për Gostivari24: Të izolohet Gruevski !

Arsim Sinani Profesor Universitar dhe analisti i mirënjohur i rrethanave politike këtu në Maqedoni për Gostivari24 thotë se thjeshtë lipset të bllokohen faktorët...

Arsim Sinanit për Gostivari24: Të izolohet Gruevski !

Arsim Sinani Profesor Universitar dhe analisti i mirënjohur i rrethanave politike këtu në Maqedoni për Gostivari24 thotë se thjeshtë lipset të bllokohen faktorët...

Logosi “pengesë” edhe për demokracinë

Shkruan: Ismail Bardhi Shumë familjarë dhe shokë më pyesin se çka është duke ndodhur me Logosin, pse ky kontroll, kur dihet se Logosi është shtëpi botuese ku...