Kategoria: Opinion

GJUHA SHQIPE ZYRTARE! KA DALLIM….. SHUME KA DALLIM

Shkruan: AKILI GJUHA SHQIPE ZYRTARE !!!! KA DALLIM….. SHUME KA DALLIM Ne nje fshat tradita e donte qe cdo kush i cili martohej me nje vajze te virgjer, ne...

Kimi sërish godet Selën e Ahmetin

Pas raportimeve madiatike se partnerët e koalicionit qeveritarë nuk kanë arritur marrëveshje për miratimin e ligjit për gjuhën shqipe, ka reaguar edhe shkrimtari...

​MAQEDONIA NUK E KA DHËNË AS PROVIMIN E PARË TË DEMOKRACISË

Mbajtja e zgjedhjeve shumëpartiake, të lira dhe demokratike, është kushti i parë për një shtet demokratik. Në Maqedoni asnjëherë nuk janë organizuar zgjedhje...

Politikologu Enis Baftijari paralajmëron katastrofë demografike!

Politikologu nga Shkupi, Enis Baftijari paralajmëron katastrofë demografike, nëse në afat të shkurtë elitat politike shqiptare nuk hartojnë ndonjë plan...

Xha Brankoja, Ali Ahmeti dhe Shqiptarët (Ortodoks!)

Shkruan: Argjir Beqiri Maksima “Truk i vjetër, budalla i ri” si duket gjithmonë gjen vend në hapesirë dhe kohë, jemi deshmitar viteve të fundit të tendencës...

Xha Brankoja, Ali Ahmeti dhe Shqiptarët (Ortodoks!)

Shkruan: Argjir Beqiri Maksima “Truk i vjetër, budalla i ri” si duket gjithmonë gjen vend në hapesirë dhe kohë, jemi deshmitar viteve të fundit të tendencës...

Editorial: Shqiptarët e Votuan LSDM-në nga Mllefi i BDI-së, Por ku shkoi Vota e LSDM-së !

EDITORIAL – RRUGA DREJT Votuesit Shqiptarë bënë diferencën në zgjedhjet e fundit parlamentare në Maqedoni, dhe e rrëzuan diktatorin e ”vogël”...

Ironizon Pozhari: PDK – ja humbi vota, por ajo fitoi Arbana Xharren

“E vërtetë se PDK – ja në këto zgjedhje humbi shumë votues, por ajo e fitoi Arbana Xharren! Ndonëse e gjora u vonua dhe nuk do të mund të bëhet ambasadore...

Nuset e Frankestainit

Shkruan: Faik Plava Disa mosha për të gjithë njerëzit janë dhe kanë qene mosha interesante dhe te komplikuar.(prej 16 deri diku 24) Komplikimet dhe ate qe e ben...

Të parët e komunave në mënyrë perfide mundohen të fshehin moszbatimin e ligjit nga ana e tyre !

Shkruan: Qenan Aliu …Ndryshimi dhe plotësimi i dispozitës vetëm në Kodin zgjedhorë ku përcaktohet intervali kohorë për mbajtjen e zgjedhjeve, në rastin...