Kategoria: Lifestyle

Ankthi më i madh i femrave është shefja femër

Harrojeni solidaritetin femëror, sepse një gjë e tillë nuk ekziston në punë, kurse punëtoret që kanë një femër si shefe shpesh vuajnë nga depresioni, dhimbja...

Përdorni celularin kur uleni në WC? Ja përse është një ide shumë e keqe!

Shumë njerëz përdorin celularët e tyre kur shkojnë në WC për të kryer nevojat, për të lexuar diçka apo thejsht për të shtyrë kohën. Por një studim i...

Sëmundjet mendore nuk janë genetike, shkaktohen nga traumat në jetë

Sëmundjet mendore shkaktohen kryesisht nga krizat sociale, të tilla si papunësia, apo abuzimet në fëmijëri, të paktën kështu pretendojnë psikologët. Gjatë...

Cilat janë përfitimet shëndetësore nga seksi?

Marrëdhëniet seksuale sjellin një ndër kënaqësitë më të mëdha në jetë dhe është thelbësore për mbijetesën e llojit njerëzor. Përveç kënaqësisë,...

7 gjëra që nuk duhet t’i bëni para se të flini

Një gjumë i mirë gjatë natës është i lidhur me mënyrën sesi e organizoni mbrëmjen tuaj. Ja 7 gjëra që nuk duhet të bëni para se të flini: 1-Mos përdorni...

Efektet e mahnitshme të seksit: Ja 5 sëmundjet që i kuron

Marrëdhëniet seksuale ndikojnë në masë shumë të madhe tek mirëqenia jonë. Seksi është i shëndetshëm. Për shumë arsye por studimet e fundit tregojnë se,...

Është koha që t’i largoni sytjenat, 75% e atyre që flenë me to përfundojnë me kancer në gji

Nuk është sekret që sytjenat janë të pakëndshme për gjinjtë tuaj, dhe njëkohësisht të dëmshme për shëndetin tuaj, kështu që pse t’i vishni ato? Shumica...

Ushtrimet e tepërta dëmtojnë zemrën

Ushtrimet ekstreme të rregullta me intensitet të lartë mund të jenë të dëmshme për zemrën tuaj, ka paralajmëruar studimi i fundit. Ekspertët nga Australia...

Vuani nga kapsllëku dhe ju është fryrë barku? Ja zgjidhja kineze në më pak se një minutë

Kinezët e kanë përdorur këtë teknikë masazhi për shekuj me radhë. Teknika është shumë e thjeshtë, dhe nëse keni probleme me kapsllëkun, keni gazra apo ju...

Realiteti i punëve që sjellin stres

Stresi është sëmundje e kohës moderne, ndërsa shkaqet janë të lidhura me punën dhe mënyrën e jetesës. Ai është prezent te shumë individë dhe problemet...