Kategoria: Qyteti

Eksluzive/ Banorët e lagjeve të Gostivarit ankohen: Nevzat Bejta na la pa ujë 12 orë

Në adresë të portalit Almakos gjithnjë e më tepër vijnë ankesa nga qytetarët shqiptarë për problemet e natyrave të llojllojshme nga vende të ndryshme. Së...

Uragani BESA-Gostivar nisi drejtë Protestave (FOTO)

BDI në panik dhe e frikësuar nga Lëvizja Besa-Gostivar nuk mundet ta bëjë dallimin mes flamurit kombëtar nga ai kinez

Permes Portaleve te aferta BDI i sponzorizon keto lloje spinash nga frika qe e ka kapluar prej Levizjes BESA-Gostivar ku nuk mund te bejne dallimin e flamurit Kombetar...

Keshilli Organizativ i Protestave te Gostivarit, do ti Perkrah te Gjithe Organizimet Kunder Regjimit Vmro-Bdi.

Permes rrjeteve Sociale Keshilli Organizativ i Protestave te Gostivarit, do ti perkrahe Protestat e 9 Majit kunder Regjimit BDI-VMRO/Gostivari24

Lëvizja BESA, RDK, Uniteti dhe PPD u bëjnë thirje për pjesëmarrje në Protesta Qytetarëve të Gostivarit

Lëvizja BESA, RDK Uniteti dhe PPD u bëjnë thirje për pjesëmarrje në Protesta Qytetarëve të Gostivarit, ku edhe bëjnë të ditur vendin nga ku do të fillojnë,...

Lëvizja BESA – Gostivar: Të bashkohemi më 9 MAJ!

Të nderuar qytetarë të Komunës së Gostivarit, simpatizantë dhe anëtarë të Lëvizjes BESA!! Ndonëse e kemi ditur qysh moti, por veçmas e kuptuam nga bombat e...

Qytetarët e Gostivarit përgatiten Masovikishtë për Protestën e 9 Majit

Edhe qytetarët e Gostivarit përgatiten masovikisht për protestën e ditës D për Demokraci, Dinjitet, Drejtësi/Gostivari24.com

Dr.Ahmet Sallmani: Të gjithë vdesim Por Nuk Jetojmë të Gjithë

Të gjithë vdesim, por NUK JETOJMË TË GJITHË Njerëzit nuk i frigohen aq shumë vdekjes, sa i frigohen atij momentit të fundit të jetës, kur e kupton se...

Komuna e Gostivarit e Frikësuar deri në Palcë nga Aksioni i Forumit Rinor të Lëvizjes BESA (FOTO-VIDEO)

Pas aksionit nga Forumi Rinor i Lëvizjes BESA ne parkun e qytetit te Gostivarit reagoi edhe Komuna ne fjale e trishtuar dhe e frikesuar deri ne Palce nga ky Aksion, te...

GOSTIVARIT JU SHTUA EDHE NJË HAFIZE ZIRA DEMIRI

Me datë 21.04.2016 e enjte, SHMI Medreseja ISA BEU-Paralelja e Shtrirë e Vajzave në Gostivar, me sukses nxorri nga mesi i saj hafizen e re të Kur’anit...