Kategoria: Qyteti

Aleanca e Reformave me njerëz si Besim Dogani, Aleanca e Interesit

Në një tubim të organizuar nga Rinia e Aleancës së ashtuquajtu për Shqiptarët në Gostivar, ku më së paku kishte Rini nga Gostivari, në radhët e para të...

Edicioni i 11-të, Iliridën e kaploi “Flaka e Janarit”

Me homazhet e kryera në varret e dëshmorëve në qytetet e Kumanovës, Tetovës, Gostivarit dhe Strugës,  Këshilli Organizativ për organizimin e manifestimit...

Gostivari: Somali apo Haiti?

Somali apo Haiti? Jo , kjo lagje gjendet në mes të Gostivarit në afërsi të qendrës.Banorë të shumtë zgjohen ,mbarojnë obligimet ditore kthehen përsëri në...

RRETH 200 FAMILJE E KANË HUMBUR TË DREJTËN E NDIHMËS SOCIALE

Rreth 200 Familje e kanë humbur të drejtën e ndihmës Sociale për shkak se nuk i kanë kryer kushtet e dokumentacionit që janë kërkuar gjat afatit të caktuar...

Gostivar: 15 Vite folëm për Flamur, Ndërkaq tek Stacioni Policor Valvitet Flamuri Maqedonas

Sistemi i sigurise publike dhe i rendit në Maqedoni si kërcnim apo zgjidhje qytetare ? Jemi deshmitar të faktit që në Republiken e Maqedonisë sistemi...

Pamje madhështore e Malësisë së Sharrit nga rruga per në fshatin Koritë

Vend malor i cili shtrihet në Malin e Thatë. Fshati Koritë shtrihet në juglindje të qytetit të Gostivarit në një lartësi mbidetare prej 1400 metrash.Tipi i...

Gostivar: Kompania Plan-Kom 28 vite në Biznes

Ndërmarja Ndërtimiore “PLAN-KOM” u themelua në vitin 1988 nga Sherafedin Zaimi dhe Mirlind Zaimi nga Gostivari Kompania “Plan-Kom” ndërtoj...

Vijojnë ndihmat për Sadri Mustafin. Djemtë nga iniciativa humanitare “Ndihmo edhe ti” e ndihmojnë me gjësende ushqimore. (Foto)

Ndihmat për Sadriun kanë filluar të mbërijnë nga të gjitha anët. Falë përkrahjes së bamirësve nga të gjitha vendet. Është kthyer shpresa për jetë e...

Jakupi, talenti shqiptar nga Gostivari prezantohet te Karabukspor

Bedri Jakupi, mesfushori i talentuar nga Gostivari ka bërë një hap të madh në karrierë. Ai nga dita e hënë është pjesë e skuadërs turke Karabukspor në...

Gostivar: I Braktisur nga Familja, Historia e Djalit që jeton Vetëm

Ai thotë se Babai i tij e ka nxjer me dhunë nga shtëpia, ndërkaq kushtet ku jeton Sadri Mustafi janë të mjerueshme Kjo histori ka prekur zemrat e shumë...