Kategoria: Qyteti

Mos shpresoni se kjo urë i lan mëkatet e BDI-së dhe Nevzat Bejtës!

Vjen edhe reagimi I qytetarëve drejtuar kryetarit të Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta: Shkruan: Amet Sallmani Gostivari ka nevoje per liri, ajer dhe uje te paster,...

Izet Mexhiti e pranon se Çairi është bastion i Besës

Kryetari i tanishëm i Komunës së Çairit, Izet Mexhiti, që më herët e ka bërë të ditur se nuk do të kandidojë për zgjedhjet e ardhshme lokale, ndërsa në...

Afrim Gashi aktivistëve të BESËS: Sharjet dhe ofendimet nuk na takojnë neve

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, në rrjetin social Facebook ka shkurar; “Disa herë e kemi thënë, po e përsëris sërish, sharjet e...

Nga Çfarë ka ”frigë” Nevzat Bejta !

Nga çfarë ka frigë Nevzat Bejta ! Një pjesë e qytetarëve të gostivarit mendojnë se Bejta ka frigë që ta humbas Komunën e Gostivarit, mirëpo në realitet ai...

Gostivar, kapen 3249 automjete pa regjistrim

Neglizhenca nga ana e shoferëve apo kriza ekonomike, ka ndikuar që një pjesë e madhe e pjesëmarrësve në komunikacion të shmangin regjistrimin e automjeteve të...

Gostivarit ju shtua një Magjistre e Sociologjisë

Trëndëlina Deari nga Gostivari sot me sukses e ka mbrojtur temën e Magjistraturës pranë institutit për kërkime sociologjike,politike dhe juridike në Shkup....

Gostivari ndër vite, fotografi të vjetra (FOTO)

Gostivari ndër vite, fotografi të vjetra (FOTO)

I konfiskohen nga oborri 22 metra dru një shqiptari nga Gostivari

Me urdhër gjyqësor mbrëmë nga ora 18 deri në orën 19 zyrtarët policor të Sektorit për punë të brendshme në Tetovë,- Stacioni Policor në Gostivar kanë...

Vesel Memedi tregon kush ka qen kundër bashkimit opozitar, demaskon vetveten

I ftuar në emisionin `Nën thjerrzën e Uskanës` kryetari I Rilindjes Demokratike Kombëtare bie ndesh me atë që më herët është deklaruar ,dhe tregon se kush ka...

23 VJEÇARJA NGA DEBRESHI MBIDOZOHET ME TABLETA QETËSIMI

TV2-Gostivar