Kategoria: Aktuale

Nesimi: Më mirë votat e përçara, se të bashkuara për VMRO-në

Analisti dhe njohësi i proceseve zgjedhore, Robert Nesimi, ju ka dhënë përgjigjen më goditëse deri tani të gjitha akuzave të BDI-së ndaj opozitës për gjoja...

Pallati i Kulturës i vogël në Strugë, kërkohet një vend më shumë për BESATARËT

Koalicioni “Rilindje me BESË” është duke zhvilluar tubimin e saj qendror në Strugë, ndërsa nga ajo që mund të shihet nëpër fotografit është fakti se...

Edhe një islamofob radhitet pas BDI-së, kundër BESËS- kesaj radhe konvertiti Jon Leka

Pas Kastriot Myftarajt, Berat Buzhalës, dhe shumë opinionistëve të tjerë që njihen për qëndrimet e tyre kontroverse ndaj Islamit, edhe Xhemal Ahmeti, i cili...

Rilindje me BESË përkrahet fuqishëm nga Dibra (FOTO)

ilindje me BESË sonte u takua me banorët e Dibrës, ku para banorëve të kësaj ane shpalosën platformën dhe programin zgjedhor, me çka u përkrah fuqishëm...

Qytetarët të mllefosur ndaj BDI-së

Çdo ditë e më tepër po dëshmohet se frika tek qytetarët tanimë nuk ekziston dhe të shumtë janë ata që publikisht marin guxim jo vetëm të denoncojnë, por...

LDSHM me seli në SHBA i fton shqiptarët: Rreshtohuni dhe përkrahni Rilindjen me BESË

Lidhja e Diasporës Shqiptare për Maqedoni me seli në Çikago të SHBA-ve, u ka bërë thirrje shqiptarëve të Maqedonisë që në këto zgjedhje të 11 dhjetorit ta...

Ahmeti në panik, u lutet shqiptarëve përmes telegrameve

Se BDI dhe lideri i saj Ali Ahmeti janë në panik të madhe duke parë realitetin se pikërisht ata do të jenë humbësit më të mëdhenj në këto zgjedhje, flet...

Efekti i dritave të BDI-së nëpër tubimet për tu dukur sa më shumë (FOTO)

Pothuajse në çdo tubim qendror të BDI-së, ndodh fenomeni i errësimit të sallave. Në vend që tubimi të mbahet me drita të ndezura, ata zgjedhin drita të...

BDI mbledh dokumentet e mërgimtarëve, mos ua jepni sepse ju pret burgu

Dyshime të reja për tentim të manipulimit të zgjedhjeve janë ngritur në Kumanovë dhe Tetovë. Aktivist të BDI-së kërkojnë nga qytetarët dokumentet ose kopje...

Gazetarja bllokon Ahmetin: Po më flisni si opozitar, pse 12 vite nuk e zbatuat Marrëveshjen e Ohrit

Në intervistën e 24vesti, gazetarja ka pyetur në mënyrë direkte liderin e BDI-së, Ali Ahmetin, se çfarë ka bërë për 12 vite në pushtet dhe nuk ka arritur të...