Bejta shqetësoi qytetarët e Gostivarit me zërin Maqedonas

Sonte BDI-LSDM prezantuan programin Jetë për të gjithë në Gostivar.

Por shqetësimi i Gostivarasve ka qene mjaftë kritik drejtuar BEJTËS.

Kështu u shprehën disa qytetarë në rrjetet sociale:

1.Ma shkije se shkijet bashk me shkiet në Gostivar, kundër shqiptarëve,turpërohuni n’çderexhe keni ardh, turp turp turp! XH.M

Turp t’ju vijë shqiptarëve që ende e votojnë një parti e cila kërkon ndihmën e maqedonasve që ti mund shqiptarët.
Ju bëj thirje haptas të gjithë shqiptarëve që të votojnë,
Me Dije dhe Guxim Për Një Jetë Të Re në gjithë komunat shqiptare. A.E

/G24/

 Loading...
Propellerads

Leave a Reply