BBA9/ Fiorentina tregon cili është fituesi i këtij edicioni

Fiorentina thotë se tashmë publiku ka arritur të njohë të gjithë banorët dhe të kuptojë sjelljet e tyre dhe se si janë ato, shkruan Big Brother.

Më tej Fiorentina i thotë Lupçes që nëse nuk e fiton ajo me Olsin do donte shumë ta fitonte ai me Katerinën.

“Ju keni luajtur shumë pastër Lupçe, ndaj do doja ta fitonit ju nëse nuk e fitojmë ne”, u shpreh Fiorentina.Loading...
Propellerads

Leave a Reply