Bakiu: Përkujton ngjarjet e përgjakshme të 9 korrikut të vitit 1997

Kështu e përkujton profesori universitar Qashif Bakiu, 9 korrikun e vitit 1997 raporton/gostivari24

20 vjetë më parë Gostivari hapi faqen e re të historisë kombëtare të shqiptarëve të Maqedonisë, duke rikthyer krenarinë dhe vetëbesimin kombëtar. 20 vjetë më vonë kjo faqe është mbuluar nga pluhuri i kohës, të cilin vetëm disa shkronja facebook-u e sjellin në kujtesë. Megjithatë, kjo faqe është e shkruar me gjak dhe ky gjak as nuk thahet e as nuk fshihet nga “pluhuri” i kohës! Lavdi për të rënët!

 Loading...
Propellerads

Leave a Reply