Afrim Gashi aktivistëve të BESËS: Sharjet dhe ofendimet nuk na takojnë neve

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, në rrjetin social Facebook ka shkurar; “Disa herë e kemi thënë, po e përsëris sërish, sharjet e ofendimet nuk na takojnë neve. Secili ka të drejtë të na kritikojë ndersa ne duhet të punojmë sa të mundemi në realizim të interesave shqiptare. Kritikat i mirëpresim dhe i falënderojmë të gjithë për kritikat drejtuar neve. Të mos harrojmë, BESA është amanet dhe ne duhet ta bartim me dinjitet.”Loading...
Propellerads

Leave a Reply