​Edhe Zoran Bozhinovski lirohet nga burgu, vetëm shqiptarë ende po vuajnë burgjeve

Gazetari Zoran Bozhinovski është liruar nga burgu në këto çaste. Ai ishte i akuzuar në rastin “Spiuni”, për spiunim dhe shoqërim kriminel.

Që nga ardhja e Zoran Zaevit, drejtësia po vjen vetëm maqedonasit, dhe jo shqiptarët. Edhe pse Zaev kishte premtuar zbardhje të rastit “Monstra”, ku shqiptarë po vuajnë burxheve, as ai, e as edhe Prokuroria Speciale, nuk po ndërmarrin asgjë për të zbardhur këtë rast. Andaj me të drejt shqiptarët po thonë se edhe më tutje në Maqedoni ka drejtësi selektive dhe se viktima janë vetëm shqiptarët.Loading...
Propellerads

Leave a Reply